Il Bucato Di Adele / De was van Adèle

Il Bucato Di Adele is ontstaan in Italië, uit Luca's verlangen om de herinnering aan zijn jeugd, aan de geur van zijn thuis, bij zijn mama, terug te kunnen halen. De geur die zich in huis verspreidde als zijn moeder aan het strijken was. De geur die hem overweldigde als hij zijn moeder hielp met de lakens op te vouwen. De geur die hem omhulde als hij thuis kwam van het buiten spelen met geschaafde knieën en zijn moeder hem troostend in haar armen nam. Het parfum van zijn moeder, Adele ...
De geur van thuiskomen, de geur van de herinnering aan zijn jeugd.

Maar wat is wasparfum eigenlijk? Het is géén wasmiddel en géén wasverzachter, maar een aparte geurtoevoeging voor je was, en laat je wasgoed dagenlang heerlijk ruiken! Je kan de geconcentreerde wasparfum gebruiken voor alle soorten textiel, en dit zowel voor handwas als voor wassen in de wasmachine. 

De intensiteit van het parfum is afhankelijk van de hoeveelheid product die je gebruikt. We adviseren om te starten met een dosering van 5 à 10 ml. Je kan dit verhogen of verlagen naar eigen wens. Voor babykleding raden we aan om een kleinere hoeveelheid te gebruiken, zodat de geur niet te intens wordt voor je baby'tje. Voor gebruik in de wasmachine doseer je de wasparfum in het bakje van de wasverzachter. Je kan naast de wasparfum nog een wasverzachter gebruiken, maar dat hoeft niet. Je kan dan wel best een neutraal geurende wasverzachter gebruiken. Voor gebruik bij de handwas voeg je deze toe bij de laatste spoelbeurt.


Ons aanbod